Skurk - Sankootjes Webshope: 0px; font-style: inherit; font-size: 16px; font-family: inherit; vertical-align: baseline; position: absolute; top: 0px; left: -9999px;">Want create site? Find Free WordPress Themes and pluginsHet brein achter SKURK heeft jarenlange ervaring in de modebranche en dat is terug te zien in de kleding. De klik tussen Marlou en Helga was direct zichtbaar op de werkvloer waar ze samen verantwoordelijk waren voor de boyscollectie. Ondanks hun nuchterheid droomden ze van een eigen jongenslabel. Dat deze droom is uitgekomen heeft alles te maken met hun enthousiasme, passie voor mode, ondernemerschap, netwerk en de klik tussen het Brabantse duo wat elkaar perfect aanvult!

Rebelse jongen
SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het BOEFJE staat dan ook centraal en het stoere imago zien we terug in de kleding.

Van DROMEN naar DURVEN en DOEN

Het beste voorbeeld van DURVEN en DOEN is het zelf benaderen van winkeliers om de 1e SKURK collectie middels een zelfgebouwd kledingrek te presenteren. Mede hierdoor had SKURK binnen enkele maanden 50 verkooppunten.

Marlou en Helga de eigenaresses en bedenkers van het merk pakken het volledige traject zelf op, van ontwerpen tot aan het uitleveren van kleding aan de winkels. Op deze manier blijven ze betrokken bij de winkeliers en leveranciers en blijft de kleding betaalbaar. SKURK staat voor meer dan alleen een stoer jongenslabel met comfortabele kleding namelijk ook voor betrokkenheid en persoonlijkheid.

Mocht je maatadvies nodig hebben mail dan naar info@sankootjes.com dan zullen wij binnen 24 uur adviseren over de maat en pasvorm van jou favoriete item