Meisjeskleding - Sankootjes Webshop

Jouw kleine heeft misschien al een eigen willetje als het om kleding gaat. We vullen onze collectie regelmatig aan met nieuwe items. Ontdek de nieuwe collectie meisjeskleding voor de zomer van 2018. Blouses, sierlijke jurken, tops met coole prints en schoenen: je vindt het in de webshop van Sankootjes. De leukste merken/kindermerkkleding waaronder Tumble ’n Dry, Quapi en Dutch Dream Denim en de laatste trends die je op dit moment op het schoolplein terugziet. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

392 artikelen  Uit ervaring weten we dat het een tijdrovende klus kan zijn om de juiste items in de kledingkast van je kleine te hebben hangen. Het begint allemaal bij de juiste maat. Voor de kleinsten onder ons bieden we een ruime collectie newborn- en babykleding aan in de maten 50 tot en met 116. Wanneer jouw kleine de newborn- en babykleding kleding niet meer past, slaag je vast tussen ons uitgebreide aanbod aan meisjeskleding, peuterkleding, kleuterkleding in vele maten. Twijfel je over de juiste maat van de kleding? Wij geven je graag persoonlijk advies.

We zijn zelf allemaal klein geweest. We weten daarom als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderkleding lekker zit en dat het tegen een stootje moet kunnen. Zodat je er lekker in kunt ravotten en er echt kind in kunt zijn. De verschillende materialen in onze meisjeskleding bieden voor iedere gelegenheid wat wils: een stevige, katoenen broek voor een middag spelen met vriendinnetjes of een zijden jurkje voor een feestelijke gelegenheid.

Naast de uitgebreide collectie meisjeskleding bieden wij ook service waar je blij van wordt. Zo bieden we naast veel keuze in kleding ook verschillende betaalmogelijkheden. Ook voor een persoonlijk maatadvies kun je ons altijd telefonisch bereiken.