Jongenskleding - Sankootjes Webshop

De ruime collectie aan jongenskleding biedt voor iedere karakter(tje) wat wils. Ben je op zoek naar een stoere jas, comfortabele jeans voor jouw jongeman? Ontdek onze nieuwe collectie jongenskleding voor de zomer van 2018. Met populaire merken zoals onder andere Quapi, Z8 en Nik & Nik.

198 artikelen  Voor een jongen is mooie kinderkleding minstens even belangrijk als voor een meisje. Het aanvullen van de garderobe van jouw kleine begint bij het uitzoeken van de juiste kledingmaat. Kinderen zitten nog volop in de groei, waardoor het uitzoeken van de juiste maat niet altijd even eenvoudig is. De ruime collectie newborn- en babykleding bestaat onder meer uit fijn zittende rompers en boxpakjes met vrolijke prints in de maten 50 tot en met 116. Omdat jouw kleine man snel groeit, bieden wij naast newborn- en babykleding een ruim aanbod aan jongenskleding, peuterkleding, kleuterkleding in vele maten. Twijfel je over de juiste maat van de kleding? Wij geven je graag persoonlijk advies.

Om lekker te kunnen ravotten met vriendjes en vriendinnetjes is het belangrijk dat kinderkleding lekker zit en dat het tegen een stootje moet kunnen. Zo kan jouw jongeman zich echt kind voelen. Een denim jeans is geschikt voor een middagje in het bos spelen en een polo met vrolijke print is passend voor een uitbundige gelegenheid.

Naast de uitgebreide collectie kinderkleding bieden wij ook service waar je blij van wordt. Zo bieden we naast veel keuze in kleding ook verschillende betaalmogelijkheden. Voor een persoonlijk maatadvies kun je ons altijd telefonisch bereiken.